КАРИЕРИ

Ние сме в целия свят, но в същото време сме хора като вас

Международен опит, локални решения
Международен опит, локални решения

Групата Saint-Gobain ни гарантира сигурност и европейски стандарти, но в същото време ни дава свобода. Ние сами определяме локалната посока на марките.

Четири века история
Четири века история

Малко компании могат да се похвалят с такава стабилност - ние сме на пазара повече от 350 години. Не е нужно да се тревожите за бъдещето с нас.

Работа от световна класа близо до дома
Работа от световна класа близо до дома

Ще имате малко време за работа, но целият свят ще види вашите резултати. Когато част от "вашата" фабрика стигне например до небостъргач в Дубай, усещането е безценно.

Къде в България оперира Saint-Gobain?

Ползи за вас

Независимо дали сте на работното място или извън него, винаги ще имате нашата подкрепа. Няма значение дали спортът, семейното време или личното развитие са по-важни за вас. В нашата програми за служители има по нещо за всеки.

При нас можете да разчитате на…

... разнообразна натовареност, среда, в която ще се чувствате добре и с колеги, които ще ви станат партньори и извън работата.

Няколко поредни години сме сред ТОП работодателите в света, имаме работни позиции за хора от различни региони, с различни интереси, професионални познания и дългогодишен опит.

Освен това ние произвеждаме продукти, които подобряват света и допринасят за комфорта на хората, така че нашите служители да се гордеят с работата си.

top employer

 

Още няколко причини да се присъедините към нас:

Четири века сигурност
Четири века сигурност

Saint-Gobain е основана през 1665 г., така че съществува повече от 350 години. Няма много компании в света, които просперират във времето толкова добре, колкото нашата.

Ние помагаме на хората и вашите общини
Ние помагаме на хората и вашите общини

Подпомагаме спортни турнири и отбори, както и местни инициативи.

Грижим се за здравето
Грижим се за здравето

Ние плащаме застраховка срещу злополука на служителите, която покрива работни и неработни дейности, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, навсякъде по света.

Ние ви помагаме да растете
Ние ви помагаме да растете

Днес мотокарист, утре началник смяна. Имате възможност да се развивате с нас и ние ще ви подкрепим в това. Разполагаме с широка гама от курсове в различни области.

Ще бъдеш изобретател с нас
Ще бъдеш изобретател с нас

Иновациите са в кръвта ни. Всяка година представяме около 400 патента, което разбира се засилва позициите ни на пазарите, на които оперираме. И вие ще бъдете там.

Ние сме справедливи
Ние сме справедливи

Подкрепяме уникалността на всеки от нас. Стараем се да имаме достатъчно жени и мъже, юноши и старша възраст в отбора и не отказваме никого заради възраст или пол.

Ние си сътрудничим с училищата
Ние си сътрудничим с училищата

Имаме стажантски програми за студенти и специализанти, организираме лекции и конференции в университети и даваме възможност на младите да придобият опит при нас.

От какво най-често се интересувате?