Hero Image
Emporium Plovdiv

The Emporium Plovdiv – MGallery

 

 

 

  The Emporium Plovdiv – MGallery е първокласен бутиков хотел, разположен в сърцето на град Пловдив. Той предлага уникално 5-звездно изживяване, благодарение на изключителен дизайн, единствен по рода си шампанско & коктейл бар и „умни“ стаи с иновативни функции. Стаите дават възможност на гостите да създадат индивидуални сценарии спрямо настроението си: в техни ръце е контролът над светлината, безконтактното управление на завесите, контролът над аудио-визуалните функции, както и на цялостната атмосфера.

  В хотела са разположени  два лайфстайл ресторанта, уелбийнг зона и фитнес и три мултифункционални зали за работни срещи, оборудвани с последен клас високотехнологични аудио – визуални решения.

  Използвани решения:

  За преградните стени на всички бани в хотела е използвана система с преградни стени с плоскости Habito® H и стъклена вата ISOVER Akusto.

  За преградните стени в хотелските стаи – двойни щендерни конструкции с плоскости с повишени звукоизолационни качества Blue Acoustic и стъклена вата ISOVER Akusto.

  За коридорите в общите части са избрани акустични тавани Ecophon Focus

  Преградните стени на основното стълбище в хотелската част с изградени с пожарозащитни системи Rigips

  В основните коридори в хотелската част  - преградни стени – единична конструкция с плоскости Blue Acoustic и вата ISOVER Akusto.

  Оформянето на овалните фигури в общите части (атриум)  е посредством гипскартонени плоскости за огъване Rigips Glasroc F 6 mm

  Проектът: The Emporium Plovdiv – MGallery

  Населено място: гр. Пловдив

  Emporium Plovdiv
  Emporium Plovdiv