Съгласие за обработка на лични данни за маркетингови цели

С попълването и изпращането на формуляра на нашия уебсайт вие се съгласявате, че компанията Сен-Гобен България ЕООД, ЕИК 131234803, седалище и адрес на управление: гр. Костинброд, ул. „Император Константин Велики“ № 13, тел.:+359 2 489 95 00 (наричан по-долу „Saint-Gobain“), като администратор, може да обработва предоставените от вас лични данни за маркетингови цели, т.е. може да ви изпрати до предоставен имейл адрес или да ви информира по телефон или SMS за новини относно дейността си, например за събития с намаления за ограничено време, информация за нови продукти и услуги, оферти за магазини и услуги или да се свърже с вас относно обратна връзка. В същото време, ние можем да адаптираме тази информация към вашите индивидуални интереси, срещу които имате право да повдигнете възражение.

Правното основание за обработка е член 6, параграф 1, буква а) от GDPR (Вашето съгласие). Предоставеното съгласие е доброволно и се дава за срок от 5 години. Имате право да оттеглите съгласието си по всяко време, като се свържете със Saint-Gobain, както е описано в Политиката за поверителност. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването на лични данни, извършвано въз основа на съгласието до момента на неговото оттегляне. Със своето съгласие вие също декларирате, че сте упълномощен да предоставите това съгласие, че сте лице над 15 години и че сте наясно с влиянието на вашите действия върху защитата на личните данни.

За по-подробна информация относно вашите права и тяхното прилагане, както и начина, по който се обработват личните ви данни, моля, вижте нашата Политика за защита на личните данни.